logo

5. kongres HLD-a (2015.)

Poštovane kolegice i kolege,   

zadovoljstvo mi je pozvati vas u ime Hrvatskoga logopedskog društva na jubilarni, 5. KONGRES HRVATSKIH LOGOPEDA s međunarodnim sudjelovanjem, koji će se održati od 24. do 26. rujna 2015. godine u prostorima Ekonomskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Tema ovogodišnjeg Kongresa je "Multidisciplinarnost u području logopedske znanosti i prakse".

PROGRAM

Preuzmite finalni program u PDF obliku:  LINK

Preuzmite 2. obavijest u PDF oblikuLINK

Kongres je zamišljen kao mjesto susreta znanstvenika i stručnjaka različitih specijalnosti koji se bave prevencijom, otkrivanjem, dijagnosticiranjem i terapijom osoba s poremećajima glasovno-jezično-govorne komunikacije, specifičnim teškoćama učenja te poremećajima gutanja, svih dobnih skupina.

Kongres će se odvijati kroz plenarna predavanja, simpozije, okrugle stolove, usmena izlaganja, prezentacije postera i radionice, čime će biti pružena prilika svim sudionicima za razmjenu informacija vezanih uz znanstvena i stručna istraživanja, nove ideje i tehnologije te njihovu primjenu u svakodnevnoj dijagnostičkoj i terapijskoj logopedskoj praksi.  

Nadamo se da će ugledni inozemni i domaći plenarni predavači, zanimljive teme izlaganja na Kongresu, prirodne znamenitosti i prekrasno okruženje ravne Slavonije i Baranje kao i bogata povijesna i kulturna tradicija grada Osijeka biti dovoljan razlog da nam se pridružite na jubilarnom 5. kongresu hrvatskih logopeda, s međunarodnim sudjelovanjem.  Usvajanje i dijeljenje novih spoznaja u ugodnom društvu kolegica i kolega, siguran su doprinos razvoju logopedske znanosti i prakse u Hrvatskoj. A razvoj naše struke i uspjeh Kongresa ovisi o svima nama i zato vas pozivamo da nam se pridružite!

Očekujemo Vas u Osijeku!

U ime Organizacijskog odbora 5. Kongresa hrvatskih logopeda,
predsjednica Organizacijskog odbora i Hrvatskog logopedskog društva,
prof. dr. sc. Draženka Blaži, logoped

 

LINK: PRIJAVA SUDIONIKA